Спортсмен з Тернопільщини на чемпіонаті України здобув «золото» та «срібло» (Фото)

13.04.2019 13:13   Джерело: Терен
Опубліковано : Новини Тернопілля

Днями, у Луцьку відбувся 9-тий відкритий чемпіонат WPA-WUAP України. Ігор Мельник – уродженець села Нападівка, що на Тернопільщині, успішно взяв участь у цих змаганнях здобувши золото та срібло, - пише Терен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Разом із «Опіллям» прославляємо Тернопіль та Україну»: Євген Филима здобув золото на чемпіонаті з пауерліфтингу

Він виборов золото у дисципліні «Строгий підйом штанги на біцепс» у ваговій категорії 100 кг. Срібло здобув у дисципліні «Жим штанги лежачи». Також Ігор встановив абсолютний рекорд України та Європи по строгому підйому штанги на біцепс у федерації WPAU у своїй ваговій категорії. Наразі готується до чемпіонату Західної України та до чемпіонату світу, участь в якому візьмуть 22 країни.

На сайті Борсуківської громади спортсмену бажають не втрачати оптимізму, досягати усіх поставлених цілей та великих перемог.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Терен  

Коментарі