Родина екс-губернатора Тернопільщини: мільйон зарплати і 52 мільйони під матрацом

Опубліковано:
13 Квітня, 2019

Родина депутата Верховної Ради з фракції Радикальна партія та екс-губернатора Тернопільщини Юрія Чижмаря не довіряє банківським установам і всі свої заощадження тримає в готівці. Сума там доволі значна – 60 тисяч доларів у голови сімейства і 52(!) мільйони гривень у його дружини Катерини Іванівни. Про це йдеться в декларації нардепа про доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2018 рік.

Значними є і річні доходи родини Чижмарів, які сумарно складають майже мільйон гривень. Заробітна плата у Юрія Васильовича як парламентаря склала 450 166 грн. або 37,5 тис. грн. щомісяця. Ще він підробляв в університеті розвитку людини «Україна», де заробив майже 9 тис. грн. Однак, як виявилося, працюючи в державній установі, можна заробити більше, ніж у Верховній Раді України. Дружина парламентаря пані Катерина працюючи в Інституті права та післядипломної освіти Міністерства юстиції України поповнила сімейний бюджет ще більшою сумою – 518 564 грн. (понад 43 тис. грн. щомісяця) і за сумісництво ще 6 тис. грн. заробила у Київському університеті туризму, економіки і права.

Також Чижмарі володіють значними об’єктами нерухомості.  У членів сім’ї перебуває у власності сім земельних ділянок площею від 23 до 2342 кв. м, три квартири в Ужгороді та Києві (52,6, 76 і 101 кв. м) та житловий будинок на Закарпатті (237 кв. м). А ще родина Чижмарів і далі продовжує будівництво житлового будинку в Києво-Святошинському районі нашої столиці загальною площею 437 кв. м.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #декларація, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #чижмарь
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: