На Тернопільщині весняний призов триватиме аж до літа

Опубліковано:
12 Квітня, 2019
На Тернопіллі 1 квітня цього року розпочалась робота призовних комісій всіх рівнів. Сам же весняний призов на строкову службу в Україні триватиме з квітня по червень включно, – повідомляє сайт Тернополяни.

Відповідна інформація міститься в тексті документів, підписаних Президентом України та Кабміном.

Відповідно до указу Президента України №22/2019 та розпорядження уряду №188 в Україні заплановано проведення чергового призову на військову строкову службу громадян України, які набули призовного віку та не мають відстрочок від призову на строкову військову службу. Призов буде тривати три місяці – квітень, травень, червень цього року.

На даний час в області здійснюється проведення медичних комісій на визначення придатності жителів краю до проходження строкової військової служби, а також призначення їх до відповідних команд.

Як повідомили в Тернопільському обласному військовому комісаріаті, термін служби складає 18 місяців. Для громадян України, які мають вищу освіту на рівні магістра або спеціаліста відповідно він менший – 12 місяців за представлення відповідних документів, підтверджуючих відповідний рівень освіти.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #військо, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #призов, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: