Година екологічної мудрості у Тернопільській бібліотеці

Опубліковано:
12 Квітня, 2019

Після відкриття ЕКО – простору  у Тернопільській бібліотеці-філії №5 для дорослих, одним з основних напрямків її роботи  є екологічна освіта. Через  різноманітні заходи, разом з соціальними партнерами, бібліотечні працівники розширюють кругозір користувачів щодо сучасних екологічних проблем.

У рамках тижня екологічної популяризації в ЕКО-бібліотеці відбулася Година екологічної мудрості  для студентів І курсу економіки та туризму Галицького коледжу ім. В’ячеслава Чорновола (куратор групи Вікторія Оверко).

null

Фото з архіву бібліотеки

Модераторами зустрічі були Оксана Сесик – методист центру виховної роботи, захисту прав дитини та громадянської освіти ТОКІППО та Ольга Гордієнко – директор соціальної ініціативи «Єднання поколінь». Мова йшла про екологічне виховання, про проблеми довкілля та можливості їхнього вирішення. Пані Оксана представила пізнавальну презентацію  про Тернопільське озеро: чистоту води, вміст різних елементів, про аераційний фонтан – один з найбільших фонтанів в Україні.

Учні Тернопільського ліцею № 21- спеціалізованої школи ім. І. Герети під керівництвом бібліотекаря школи, підготували Екологічну хвилинку «За нас ніхто планету не врятує…». На завершення зустрічі Оксана Сесик подарувала для бібліотеки картини, виготовлені з природних матеріалів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бібліотека, #екологія, #зустріч, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

Найбільше читають: