19-річний житель Зборівського району вкрав автомобіль, щоб покататися

Опубліковано:
11 Квітня, 2019

19-річний житель одного із сіл району викрав бус в сусіда та прихопив із салону гроші – 2800 гривень. Власник «Volkswagen T4», прокинувшись вранці, не застав на подвір’ї свого автомобіля та звернувся у поліцію.

На викрадений автомобіль правоохоронці натрапили на узбіччі дороги у сусідньому селі. В бусі було пошкоджене колесо. Вже невдовзі поліцейські вийшли і на слід крадія. Ним виявився сусідський парубок.

Хлопець розповів, що повертався додому пізно ввечері з гостей. На подвір’ї сусіда побачив авто. Воно було незачинене, а ключі були в салоні, тож юнак вирішив покататися.

Та далеко заїхати на краденому бусі йому не вдалося, бо пробив колесо, тож зупинився в сусідньому селі. У машині зловмисник знайшов гроші, які, тікаючи, прихопив з собою.

Крадія поліцейські застали у нього вдома. Крадені гроші у нього вилучили. Кримінальне провадження відкрито за двома статями – 185 (крадіжка) та 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом).

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: