Кличко vs Зеленський: Гордість України проти блазня

Опубліковано:
11 Квітня, 2019

Кого почують українці, того хто приніс Україні славу, чи того, хто над нею насміхається?

Таке запитання варто собі зараз, коли спостерігаєш за подіями навколо виборів і всього з ними пов’язаного.

Чому саме так? Аргументую простим порівнянням.

Чого чекали в штабі ЗЕ?

Улюбленець “першого туру”, вирішив скористатися своєю перевагою шоумена і перетворити вибори у шоу. Очевидно, що за задумом команди Зе, епатажний ролик мав налякати команду “серйозних політиків”. Вони мали відмовитися грати за “правилами блазня”. Вони мали “злякатися”. У кращому випадку – відмовчуватися, а в гіршому спробувати “образити кандидата”. 

Політтехнологи Зе переслідували три мети:

– По-перше, завести опонента на “свою територію”, де він програє.

– По-друге, показати “страх старого політика” перед крутим молодим.

– По-третє, показати своєму виборцю чергове шоу у стилі кварталу. Менше думайте, а голосуй “по-приколу”.

Але щось пішло не так…

“Старий” виявився не просто “старим”, а “добрим батьком”, готовим піти на поступки “молодому інфантилу” назустріч (про інфантильність читаємо тут). “Стадіон так стадіон!”, – сказав з батьківською добротою Петро Олексійович, і…. погодився на перевірку. Далі обидва кандидата здали аналізи на алкоголь і наркотики. Щоправда “кандидат Зе” встиг відредагувати їх у фотошопі. Ну або його колеги по виборчій кампанії. Крім того, виявилося, що аналізи брав “масажист”, який ще до того ж знімався у фільмі, де Зе виступав продюсером. Тобто цей масажист “Євролабу” крім всього іншого напряму залежний від кандидата Зе, бо від його волі може залежати, як дохід так і майбутня кінокар’єра. Слід зважити, що і лабораторія належить людині з “московською пропискою”. Одним словом, якось “невдобно вийшло”.

На сцену виходить чемпіон

І тут у гру вступає Володимир Кличко, багаторазовий чемпіон світу за різними версіями. По-суті, справжня гордість України, завдяки якому багато іноземців взагалі дізналися, що така країна існує на світовій мапі. Побачивши “війну навколо аналізів” чемпіон запропонував логічне рішення. Давайте все перевіримо незалежно. Так, як це робиться у спорті. І спортсмену можна повірити. Він регулярно проходив такі перевірки. Пропозиція Кличка полягала в тому, щоб пройти перевірку у лабораторії у США. І чомусь у мене особисто більше довіри до США, враховуючи наші стосунки з Росією. 

Розв’язка

Один з кандидатів погодився на перевірку. Він вирішив своїм прикладом показати іншому, що це не страшно. І логіка в цих діях також є. Країні справді потрібний здоровий президент. А от інший на відріз відмовився. Чому ми не знаємо, бо він не говорить. Можливо тому, що сліди окремих наркотичних речовин зберігаються більше тижня часу, а “купити американців”, якщо не нереально, то надзвичайно важко. 

Риторичне запитання

До кого прислухаєшся ти виборцю? До Володимира Кличка, який своїми діями прославляв Україну. Завдяки якому наш прапор гордо піднімали у різних куточках світу. Чи можливо для тебе більше підходить думка “блазня”, який називав твою країну шльондрою, сміявся над війною, якому було смішно, коли дітей калічили на Майдані, який готовий стати на коліна? Це вибір між тим, кого послухати, того, хто вміє тримати удар, чи того, хто місяцями ховається від людей і журналістів? Відповідь ми дізнаємося вже 22 квітня.

Безперечно є частина тих, хто не буде над цим питанням думати. Але, сподіваюся, є і ті, хто подумає. Будьте мудрими. Поважайте себе. Зупиніть спроби технологів “вимкнути Ваш мозок”.

Завжди Ваш Гнат Тарківський

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зеленський, #кличко
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: