Вадим Ластовицький став новим керівником Тернопільського професійного коледжу з посиленою військово-фізичною підготовкою

Опубліковано:
10 Квітня, 2019

Вадим Ластовицький став новим керівником Тернопільського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою. Офіційно представив його на цій посаді голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна. Про це а своїй сторінці у Facebook написав прес-офіцер 44 окремої арт бригади Юрій Кульпа:

«Вадим Ластовицький – це один із керівників, для якого слова важко, неможливо є неприйнятними. Шлях, який він пройшов від курсанта до командира дивізіону підтвердив статус порядної та відповідальної, креативної та дисциплінованої людини, офіцера, патріота України. Не на словах знає, що таке захист рідної землі і може передати досвід молодому поколінню, поділитися знаннями з однодумцями, новими друзями. Це і є важливим критерієм у підході до менеджменту та управлінням персоналу, вихованню молоді у дусі справжніх, українських воїнів. Сьогодні у Збаражі відбулося офіційне представлення Вадима Ластовицького, як нового керівника – начальника ДНЗ “Тернопільський професійний коледж з ПВФП”за участі голови Тернопільської ОДА Степана Барни та начальника управління освіти і науки Тернопільської ОДА Ольги Хоми. Особисто від себе зичу процвітання навчальному закладу під керівництвом Вадима Вікторовича, успіхів у вихованні майбутніх захисників своєї Батьківщини та нових здобутків у діяльності військового керівника. Разом до перемоги !!! Слава Україні!!!», – пише Юрій Кульпа.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ластовицький, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #призначення, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: