Державотворення під час війни. Вільні Люди розповіли тернополянам про стратегічні державницькі ініціативи

Опубліковано:
8 Квітня, 2019

У неділю, 7 квітня, активісти Вільних Людей та Молодіжного Націоналістичного Конгресу роздали тернополянам інформаційні газети про державотворення “Вільна Україна”. Метою акції було розповісти громадянам про ключові стратегічні ініціативи, що є пріоритетними для збереження української державності.

У виданні висвітлено позицію Вільних Людей стосовно основних напрямків розвитку України: позицію щодо президентських виборів, зовнішньополітичного курсу країни, перспектив та умов співпраці з НАТО, прийняття закону про мову, боротьби з російським реваншем, підтримки медичної реформи.

Активістам вдалося роздати близько тисячі примірників, а також поспілкуватися та дізнатися думки тернополянами стосовно проблематики, висвітленої у виданні.

“Люди надто сфокусовані на політичній гонці, яка зараз переходить вже всі межі здорового глузду. Тому слід пам’ятати, що основним завданням для всіх без винятку громадян є збереження цілісності та ідентичності нашої держави. Не боротьба за владу, не політичні суперечки чи власні амбіції, а саме Україна повинна бути в пріоритеті. У час, коли проросійський реванш несе реальну загрозу українській державності, потрібно взяти на себе відповідальність за майбутнє своє та країни і зберегти правильний курс. Тому сьогодні ми вийшли на вулиці міста, щоб віч-на-віч донести тернополянам нашу позицію”, – говорить Микола Мисак, член Вільних людей та голова тернопільського осередку МНК.

Ознайомитися зі змістом видання

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вільні люди, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: