Сучасні дитячі майданчики встановлюють у Тернополі

Опубліковано:
8 Квітня, 2019

У Тернополі встановлюють нові дитячі майданчики. Окрім цього, ремонтують та доукомплектовують старі. Повідомляє канал Тернопіль1.

Нові дитячі майданчики. Півтори мільйони гривень з бюджету виділили цього року на покращення благоустрою міста. Відтак встановлять 30 нових дитячих майданчиків та ще близько 30-ти доукомплектують та відремонтують.

“Вони схожі на попередні, але вони мають сертифікацію, відповідають нормам. Це, щоб не було травматизму і вони нормально стояли на вулиці”, пояснює заступник начальника відділу з експлуатації та ремонту житлово-комунального фонду управління ЖКГ, благоустрою та екології ТМР В’ячеслав Мокляк.

Такі майданчик уже встановили на вулицях Богдана Лепкого та Леся Курбаса. Балансоутримувач даних вулиць розповів, з десяток жителів у письмовій формі попросили про майданчики, тож відразу вирішили дослухались до прохань людей. Такий ось на Леся Курбаса вартував 40 тисяч гривень. Встановлювали його кілька днів.

“Тут не було ніякого майданчика, була лише пісочниця та лавочки. А тут ми встановили 4 одиниці. Також на цей рік по моїх будинках ми запланували встановити ще кілька нових майданчиків. А також деякі зремонтуємо, поставимо нове обладнання”, каже директор приватного підприємства “Люкс” Степан Гевко.

Де ще встановлять та відремонтують майданчики можна дізнатись на сайті міської ради. Там зазначений перелік вулиць. Запланували зробити це впродовж 2019 року, адже такі зміни заплановані у титульному списку капітального ремонту міста.

Тетяна Муран, Віталій Куземко, Володимир Сосна, Тернопіль 1

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дитина, #майданчик, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: