Для місцевого самоврядування Тернопільщини є цінним практичний досвід впровадження реформ у Європі – Ольга Шахін

Опубліковано:
8 Квітня, 2019

У Кракові розпочав роботу 5-й Європейський конгрес місцевого самоврядування – одна із найбільш вагомих подій у галузі державного менеджменту та місцевого урядування. Участь у заході беруть представники Тернопільщини, серед яких голова Тернопільського осередку «Асоціації жінокУкраїни «Дія» Ольга Шахін.

Коментуючи подію, вона підкреслила, що Конгрес дає можливість представникам органів влади, бізнесу та громадських інституцій здійснити обмін кращими практиками, адже в контексті Європейського поступу України та уже запроваджених реформ, дуже важливим є досвід країн-сусідів.

«Надзвичайно важливим є не лише ідея чи намір, а також і форма та методи їх впровадження. Коли ми говоримо про реформи в Україні, то маємо знати, як забезпечити найбільш ефективний спосіб їх впровадження», – зазначила Ольга Шахін.

Нагадаємо, Європейський конгрес місцевого самоврядування – це унікальний майданчик зустрічі лідерів думок та фахівців різних сфер, які ставлять собі за мету змінювати життя в своїх регіонах на краще. Цьогоріч участь у заході беруть більш як 3 тисячі осіб – це представники органів місцевого самоврядування, державні посадові особи, ТОП-менеджери та керівники підприємств, лідери громадських організацій та медійники.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #конгрес, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #польща, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахін
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: