На Кременеччині просять на день відмовитися від тістечка і врятувати 14-річного хлопчика

Опубліковано:
6 Квітня, 2019

Він закінчив музичну школу, чудово грає на баяні, захоплюється вивченням історії та англійської, має досягнення у карате та бореться з раком. 14-річний Станіслав Дякін з Кременеччини потребує допомоги та підтримки. Зараз хлопчик разом з мамою перебуває на лікуванні в Ізраїлі.

 

Родина юного кременчанина була шокована діагнозом. Спочатку думали, що це звичайний апендицит, але у Київській лікарні Стасу діагностували рабдоміосаркому з метастазами в лімфовузли.

– Дорогі мої друзі, рідні, знайомі і просто люди з великим серцем! Мій син Станіслав Дякін потребує допомоги. Діагноз – рабдоміосаркома з метастазами в лімфовузли… Клініка в Ізраїлі Хадасса бере нас на лікування, але потрібні немалі кошти. Допоможіть врятувати сина! – пише мама хлопчика Алла Дякіна.

 

Друзі сім’ї влаштували благодійну естафету – відмовся на один день від кави з тістечком або пива з чипсами та перерахуй 50-100 грн на рахунок Стаса і передай її п’ятьом друзям.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #допомога, #Дякін, #кременець, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: