Кандидат в президенти України Володимир Зеленський продовжує уникати спілкування з незаангажованими журналістами.

Тепер до поважної медійної компанії «Радіо Свобода», «Нового времени», Яніни Соколової та десятків інших додався і Leopolis.news.

Для мешканців Львівщини є важливими відповіді пана Зеленського на цілу низку запитань, які просили задати йому наші читачі. Володимир Зеленський мав би почути і вислухати львів’ян. На жаль, досі такого його відкритого спілкування із представниками львівських ЗМІ не було. І до кінця другого туру вже не буде, оскільки у своїй відповіді на наш запит від 3 квітня прес-служба кандидата не вбачає це за можливе.

Складається враження, що Львів та львів’яни – не важливі для Зеленського.

Представники його команди впродовж усієї виборчої кампанії заявляли, що Львів їм не цікавий, навіть до розгалуженої інтернет-мережі акаунтів на підтримку ЗЕ львів’ян особливо не залучали. Потім був концерт Зеленського у Львові і сварка з атовцями, яка принесла в інтернет-культуру новий мем «ти скільки разів був в АТО?»

При всьому цьому у першому турі коміка підтримало майже 12% виборців з Львівщини (4-е місце). Це величезна підтримка та великий аванс, яким той не захотів скористатися. Львів’яни Зеленському виявилися не потрібні. І як тут не згадати його бридкий жарт, що гасло «Слава Україні» підходить лише для галицьких туалетів?

 

Наша незалежність, принциповість і любов до України дуже дратує команду ЗЕ, яка збудувала свою кампанію на зовсім інших принципах.

Не хочеться цитувати відомий вислів українського класика літератури з п’єси про Гамлета чи журналістку Яніну Соколову, проте доводиться констатувати – Зеленський в чергове злякався, на цей раз Львова. Жахливо небезпечна риса характеру для можливого Головнокомандувача.

Маркіян ВОЙТОВИЧ

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зеленський, #львів, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: