Водій маршрутного автобуса, що збив малолітню дитину на переході, постане перед судом

Опубліковано:
5 Квітня, 2019

Тернопільською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні стосовно  водія, який, керуючи несправним міським автобусом з пасажирами марки «Богдан» 18 червня 2018 р., рухаючись по вул. Кн. Острозького, допустив наїзд на малолітню дитину, що переходила проїзну частину дороги в межах регульованого пішохідного переходу. 

Встановлено, що внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 12-річна дівчинка була госпіталізована до дитячої обласної клінічної лікарні із багаточисельними травмами. За результатами експертизи травми дитини кваліфіковані як тілесні ушкодження середньої тяжкості.

В ході проведення досудового розслідування водію оголошено повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження). На даний час  обвинувальний акт у кримінальному провадженні скерований до Тернопільського міськрайонного суду.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автопригода, #ДТП, #маршрутка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #суд, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: