Апостол закликав обласну владу допомогти багатодітній сім’ї з дитиною з ДЦП

04.04.2019 13:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

За оформлення групи хворій на ДЦП дитині з багатодітної родини з Монастириського району вимагають 6 тисяч гривень хабаря.

Про це повідомив радник глави МВС Михайло Апостол. Про ситуацію в цій родині розповіла депутат Монастириської міської ради Світлана Безділь.

Апостол звернувся до очільника Тернопільської ОДА з проханням втрутитися в ситуацію.

За словами Світлани Безділь, мама дитини з ДЦП не має на кого залишити на 21 день всіх дітей. Депутат просить обласних чиновників запропонувати вихід із ситуації і допомогти дитині отримати групу, надати відповідні рекомендації щодо подальшого лікування для розвитку цієї дівчинки. Адже дитина дійсно хвора і потребує не тільки групи, а й відповідного лікування.

«Якщо не можете вирішити - я допоможу...», - написав він у соцмережі.

Начальник департаменту охорони здоров’я Тернопільської ОДА Володимир Богайчук прокоментував публікацію Михайла Апостола.

«Ми розбираємся по цій ситуації з дитиною інвалідом. Але рекомендую звернутися в поліцію по вимаганні хабаря. Це допоможе медицині звільнитися від лікарів-хабарників», - написав Богайчук.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі