Тернополян просять допомогти врятувати від раку крові батька трьох дітей з Івано-Франківська

Опубліковано:
4 Квітня, 2019

Тернополян просять допомогти врятувати від раку крові Ігор Галая – батька трьох дітей з Івано-Франківська. До усіх небайдужих у соцмережах звернулася дружина хворого – Лілія. Вона розповідає, що Ігорю зробили три хіміотерапії і далі його чека трансплантація, робитимуть її у Туреччині. У Міністерстві охорони здоров’я України  виділили на це кошти, але потрібно ще чимало грошей на реабілітацію, – пише Лілія Галай:

«Всім привіт. Почну пост з того, що наша сім’я щиро вдячна всім і кожному, хто допомагав, допомагає і в подальшому нас підтримуватиме! Ми пройшли не простий шлях всього за кілька місяців. Фраза лікаря 23.11.18 р.: “У вас рак крові!” розділило досить спокійне плановане життя на “до” і “після”. Плани про завершення року, святкування свят, сімейні поїздки різко переросли в безвихідь. Сказати, що в нас були шалені заощадження і було за що лікуватись – НІ! Адже я в декреті, діти в школі- на зиму їх треба було одягнути і взути, малий ще зовсім малий -памперси, каші т.д. Тому ми змушені були просити допомоги в людей. 

Я ніколи ні в кого нічого не просила і завжди старалась бути незалежною. Ігор теж такий-по житті сам за себе! Звісно, шалено встидно було, але виходу не було! Я змушена була пройти це, щоб мій чоловік та батько діток жив! І нам багато людей допомогли! За що вам НИЗЬКИЙ УКЛІН!

Після двох хімій ми розуміли, що медицина в нашій країні далеко не на висоті. Хоч нам і давали деякі ліки безкоштовно, але ті ліки в жодній з країн вже роками не використовують. Думаю, що через їх побічні дії. Тому коли Ігор Галай ввійшов в ремісію постало питання третьої хімії – консолідації ремісії. Її на той час треба було робити негайно. Ми зібрали все, що залишилося з зібраних коштів і оплатили її. Навіть кишенькових коштів не залишилось, але ми раді,що саме так все повернулося. Він лікується нормальною хімією і в окремій палаті.

А ще документи в МОЗ: бюрократія процвітає. Ми все зібрали і ми встигли! МОЗ виділив нам кошти на ТКМ. Кошти на саму трансплантацію та 90 днів перебування. Це велика перемога! Наша спільна перемога! Спасибі всім хто цьому сприяв! Бо Ігор вже чекатиме в Туреччині на ТКМ. Звісно, це не всі потрібні кошти – адже після пересадки потрібно реабілітація. Вона вже за власний кошт, яких поки ми не маємо. Тому й надалі надіятимемось на допомогу небайдужих людей, щиро вірячи,що ви не покинете й надалі нашу сім’ю!

Трішки про стан Ігора: три дні Ігор був в поганому стані після хімії. Температура, судоми, низькі показники! Зараз краще! Надіємось, що ще кілька днів і дозволять вийти на вулицю хоча б на 5 хв. А також їсти, бо поки що його харчування йде через вену!

Реквізити ПриватБанк:

5218 5722 2111 6820 (грн) Галай Ігор Федорович
5168 7573 8195 7341 (дол) Зощак Лілія Михайлівна (дружина)
Western Union- Zoshchak Liliia»,  – пише Лілія Галай.

null

 

null

 

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #галай, #допомога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: