ТНЕУ та БО «Благодійний фонд родини Демкур» підписали меморандум про співпрацю

Опубліковано:
4 Квітня, 2019

1 квітня 2019 року віце-президент Міжнародної торгової палати ICC Ukraine, керівник БО «Благодійний фонд родини Демкур» Тарас Демкура та ректор Тернопільського національного економічного університету Андрій Крисоватий підписали меморандум про співпрацю.

«Співпраця у сфері розробки освітніх платформ, навчальних програм, Інтернет-ресурсів для саморозвитку, пошуку та підтримки талановитих дітей і молоді, сприяння створенню умов для їх навчання, самоосвіти та розкриття творчих здібностей, у тому числі організація та фінансування стипендіальних програм – такі та інші напрями спільної роботи затвердили сьогодні, підписавши меморандум», – повідомив ректор ТНЕУ.

null

Як повідомив Тарас Демкура, сторони вже майже 5 років тісно співпрацюють у рамках різних проектів в економічній, культурній та соціальній сферах.

«Дякую Андрію Ігоровичу за приклад практико-орієнтованого керівника, який насправді турбується про майбутнє молодого покоління! Сьогодні прийшов час нам, бізнесменам, інвестувати в нашу молодь свій час та свій досвід. Останній проект, який ми спільно зорганізували з колективом ТНЕУ та навчально-науковим інститутом міжнародних економічних відносин ім. Б. Гаврилишина – бізнес-курс «MESH» викликав неабиякий інтерес у молоді і ми будемо продовжувати таку практику», – розповів Тарас Володимирович.

Підприємець наголосив, що Україні потрібна молода еліта, яка змінить країну один раз і назавжди.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Демкура, #меморандум, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #співпраця, #тернопіль, #тернопільські новини, #ТНЕУ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: