На Тернопільщині до бюджету відшкодовано близько 1 млн грн несплачених податків

03.04.2019 16:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Під процесуальним керівництвом прокуратури Тернопільської області слідчими слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Тернопільській області в межах кримінального провадження забезпечено повне відшкодування державі збитків на суму близько 1 млн. гривень, завданих внаслідок ухилення від сплати податків одного із будівельних підприємств міста Тернополя.

Встановлено, що службова особа вказаного підприємства здійснювала безпідставне формування витрат без підтверджуючих документів і відповідно заниження податкових зобов’язань з податку на прибуток.

Через незаконні дії службовця  до Державного бюджету не було сплачено близько 1 млн. гривень податку на прибуток за 2018 р.

На сьогодні, за результатами досудового розслідування збитки, завдані державі, відшкодовані у повному обсязі, а службова особа підприємства постане перед судом за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.212 КК України (ухилення від сплати податків, зборів (обов’язкових платежів).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі