Віктор Гевко буде губернатором Тернопільщини, якщо Зеленський стане Президентом

Опубліковано:
1 Квітня, 2019

Віктор Гевко буде губернатором Тернопільщини, якщо Зеленський стане Президентом. Про це пишуть у групі «Політичний Збараж» у facebook. Зокрема, у повідомленні зазначають, що головним завданням нового губернатора буде обрати нових очільників освітньої, медичної галузей, сфер земельного та житлового господарства:

«Штаб Зеленського сказав, хто буде новим губернатором Тернопільщини.

Високий відсоток, набраний кандидатом в президенти Володимиром Зеленським в першому турі, вказує на те, що майбутнім гарантом буде «слуга народу». Команда кандидата вже оприлюднила список тих, кого новий очільник держави призначить на посади. Зокрема зміни торкнуться нашої області. Міську державну адміністрацію очолить лідер команди «ЗЕ» в області – Віктор Гевко. Чоловік в Тернополі відомий, зокрема зйомкою в комедійних серіалах та телепередачах. Завданням нового губернатора на місці буде сформувати фахову команду та розставити керівників по важливих напрямках: медицина, освіта, земельне та житлове господарство», – йдеться у повідомленні.

1 квітня 2019 року

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гевко, #губернатор, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: