Відбулися три лекції бізнес-курсу MESH – інтерес студентів зростає

Опубліковано:
29 Березня, 2019

Студенти трьох тернопільських вишів прослухали вже 3 лекції бізнес-курсу МESH. Ідея створення бізнес-курсу виникла у подружжя відомих тернопільських підприємців Тараса та Ірини Демкур, які переконані, що сьогодні кожен бізнесмен повинен вкладати у розвиток молоді, аби після навчання вони реалізовували потенціал вдома.

Перша лекція-презентація зібрала більше сотні студентів у економічному, педагогічному та технічному університетах Тернополя. Керівники вишів переконані, що така співпраця – це крок у розвитку української освіти. Тож ректори університетів Богдан Буяк, Андрій Крисоватий та Петро Ясній радо підтримали ініціативу.

null

Під час другої лекції «З чого почати створення власної справи?» студенти вчилися операційно керувати власним бізнес-планом, правильно інвестувати у справу та розпоряджатися прибутком. Спікерами лекції стали: Руслан Савчишин, засновник компанії MagneticOne та групи ІТ-компаній MagneticOneGroup, засновник Благодійного Фонду MagneticOne.Org, співзасновник компанії Yaware, співзасновник та член наглядової ради Асоціації роботехніки України та TAIT – Тернопільської асоціації ІТ; Ігор Костюк, депутат Тернопільської міської ради (член комісії з питань бюджету та фінансів). Куратор тренінгового центру X- team; Роман Рудий, підприємець, спорстмен, який знає, як зробити здоровий спосіб життя не лише хорошою звичкою, але й бізнес-проектом.

Як розповіли самі спікери, вони не мали великих статків та зв’язків, було лише бажання працювати та отримувати результати. Тепер вони – успішні бізнесмени, керівники приватних підприємств. Сучасна молодь має безліч ідей, а от реалізувати їх не завжди уміє. Тому подібні тренінги від людей-практиків – перший крок у велике підприємницьке майбутнє.

null

Як повідомив спікер Руслан Савчишин:«Наважитися працювати на себе – це рубіж, перейшовши який людина живе значно динамічніше. І це стосується не лише фінансів, а й емоцій та оточуючих. Лекції бізнес-курс допоможуть початківцям уникнути багатьох невдач та додадуть впевненості у своїх силах».

null

 

null

Лекція №3 була присвячена темі персонального брендингу. Студенти дізналися про основи брендингу та елементи побудови бізнес-іміджу, вчилися створювати власний бренд, правильно його позиціонувати та просувати.

null

Таємницями успішного підприємництва та побудови особистого бренду поділилася співзасновниця торгового центру «Атріум», бізнес-леді з 20-річним досвідом Ірина Демкура.

null

«Персональний брендинг – процес управління і оптимізації вашого імені задля представлення публіці – вкрай важливе явище для тих, хто планує розвивати свою справу, прагне бути відомим і популярним, – розповіла пані Ірина. –  Потрібно постійно навчатися. Неважливо, чи ти студент, чи бізнесмен з 20-річним стажем. Нині аби започаткувати власну справу потрібно бути мобільним і харизматичним. Ціль – це те, що буде вас мотивувати, вона має стати частиною вашого життя».

null

Про секрети просування та правильне позиціонування особистого бренду у соцмережах розповіла  Олександра Струмчинська, спеціаліст із 4-річним досвідом роботи в сфері SMM, авторка індивідуальних навчальних програм з просування в соцмережах, засновниця SMM-школи у Тернополі.

null

«Основні навички, якими потрібно володіти, щоб розвивати свій бренд у соціальних мережах – вміння шукати інформацію, писати, постійно розвиватися, бути організованим, вміння працювати з рекламними кабінетом, робити макети для соціальних мереж, аналізувати, робити презентації, спілкуватись, вникати в продукт та знати теорію маркетингу», – розповіла Олександра.

null

Як відмічають організатори курсу, усі слухачі, які побували на бізнес курсі, матимуть тверде бажання розпочати власну справу, адже під час тренінгів буде зроблено перший крок – написання та захист власного стартапу, який можна буде реалізувати в Україні. І вже наступного тижня відбудеться лекція №4, під час якої студенти дізнаються про особливості та можливості рекомендаційного бізнесу та поведінкової економіки.

null

Лекції є відкритими для усіх бажаючих їх прослухати. Список запрошених (не слухачів курсу) просимо надавати координаторці Наталі Волощук: +38(097) 209-59-74; voloshchyk_n@ukr.net.

Про курс.

Анонси та фотозвіти з лекції – на сторінці у Фейсбук.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бізнес-курс MESH, #Демкура, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: