В Україні є речі набагато страшніші за Путіна та його армію

Опубліковано:
28 Березня, 2019

Це люди з поганою освітою і вузьким світоглядом, як наслідок. Це вкрай категоричні персоналії із бінарним мисленням, яке не передбачає сумнівів чи критичності. 

Це гігантська старезна риба, що нерухомо лежить на дні, поросла мохом, а над нею весело шугають зграйки яскравих маленьких громадських активістів і романтиків, вважаючи себе господарями озерця. Раз в декілька років риба-монстр спливає нагору, показуючи хто справді царює у цих водах. Саме в цю рибу перед кожними виборами штрикають патиками і кидають вибухівку політтехнологи, щоб розбудити і отримати свої голоси. Бо, не зважаючи на розміри, ця риба має невеличкий мозок і безпросвітно тупа. Вона сприймає тільки заяложені інформаційні штампи, пускає сльозу від гидотних примітивних сценаріїв і дуже любить шоу. Любить спостерігати з-під напівопущених повік, як перед нею гарно кружляють маленькі кольорові рибки.

Ці люди – багатомільйонний жах для сучасної України, котра як нічному кошмарі, намагається від них втекти, але страх сковує коліна і вони завжди за спиною, завжди чути як вони тупо і цілеспрямовано сопуть. І, на відміну від Путіна, – вони практично безсмертні, бо передають свою внутрішню порожнечу наступним поколінням, котрі змушені нести цей світоглядний вакуум далі. Держава пробує засипати цю гігантську діру освітою, але це як дитячим відерцем пробувати засипати Маріанську западину.

Якщо в Україні і є якась вагома причина для еміграції – то це українці з чорними дірами в головах, котрі затягують навколишній простір у себе, розщеплюючи його на атоми.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #життя, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #роздуми, #тернопіль, #тернопільські новини, #цінність
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: