Ресторан NA NEBI: для тих, хто любить відчувати емоції на смак

Опубліковано:
28 Березня, 2019

Свято асоціюється зі смачним частуванням, веселими розвагами і приємним спілкуванням з близькими людьми. Все це можна реалізувати самотужки вдома. Бажаєте довірити турботи про організацію свята фахівцям? Обирайте ресторан в Тернополі. Розважальні заклади міста пропонують широкий вибір страв і сучасний сервіс.

Особливі події в житті повинні відзначатись у відповідній атмосфері. Святковий настрій створюють вишукані страви в меню, приємний дизайн закладу і доброзичливе обслуговування. 

null

Де відсвяткувати день народження?

Все залежить від ваших уподобань і вимог до сервісу. Бажаєте почастувати гостей смачними стравами української кухні, відпочити у приємному і затишному місці? Обирайте ресторан NA NEBI. Тут створені ідеальні умови для святкування весілля, хрестин, ювілею та інших важливих подій.

Це популярний заклад з комплексними перевагами:

– Відкрита кухня. В центрі зали розташований гриль з величезним латунним куполом. Ви будете спостерігати за приготуванням страв. Це захоплююче видовище.

– Ексклюзивний дизайн в сучасному етно-стилі. Родзинка інтер’єру «НА НЕБІ» – двометрові світильники з плетеної лози. Вони створюють затишну атмосферу і гармонійно доповнюють автентичний ґонтовий декор стін.

– З вікон зали відкриваються чудові краєвиди центру міста. Розташування ресторану відображається в його назві. Ви зможете насолоджуватись видовищем панорами Тернополя.   

Обираючи ресторан для святкування хрестин, заручин чи весілля, потенційні клієнти бажають отримати зразкове обслуговування. В цьому плані NA NEBI поза конкуренцією. Увага до гостей і доброзичливий сервіс персоналу підкреслюються у кожному відгуку в соціальних мережах. Тут по-справжньому дбають про комфорт відвідувачів.

Сучасний ресторан української кухні

Цей напрямок асоціюється з давніми рецептами і яскраво вираженим автентичним колоритом. Але світ змінюється, стираються кордони, що розділяють культурні і гастрономічні традиції. Сучасна українська кухня розвивається і вбирає в себе найкращі риси кулінарних особливостей інших народів.

Вишуканий ресторан в Тернополі пропонує нове бачення. Традиційні українські страви, приготовані на сучасному обладнанні, відрізняються багатою палітрою смаків. Пікантні нотки європейської та середземноморської кухонь дають нові гастрономічні враження. Візитка закладу – страви з м‘яса:

– Соковиті стейки, медальйони, філе та реберця, приготовані на грилі.

– Ковбаски власного виробництва.

– Фуа-гра, паштети, тушковане м‘ясо.

Вишукане меню української кухні чудово гармонує з елітними алкогольними напоями всесвітньо відомих брендів, крафтовим пивом, настоянками власного виробництва.

Вартий уваги вибір десертів. Вони охоплюють повний спектр смаків. Вам сподобаються безалкогольні напої. NA NEBI – сімейний ресторан. Заклад стане чудовим вибором для дитячого свята.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #NA NEBI, #весілля, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ресторан, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: