У партії Рабіновича і Медведчука стабільне зростання парламентського рейтингу, – західні соціологи

Опубліковано:
27 Березня, 2019

Партія Вадима Рабіновича і Віктора Медведчука «Опозиційна платформа – За життя» піднялася на другу сходинку партійних рейтингів.

Партія Вадима Рабіновича і Віктора Медведчука «Опозиційна платформа – За життя» піднялася на другу сходинку партійних рейтингів.

Про це свідчить соціологічне опитування, яке провів міжнародний дослідницький центр BURI-Україна (TheBelgium-UkraineResearchInstitute, Бельгія).

Так, за результатами опитування, шанси на проходження в наступний склад парламенту мають такі партії: “Слуга народу” Володимира Зеленського (18,2%), “Опозиційна платформа – За життя” Вадима Рабіновича, Юрія Бойка і Віктора Медведчука (14,8% ), “Батьківщина” Юлії Тимошенко (14,5%), “Блок Петра Порошенка” Солідарність “(11,3%) і” Громадянська позиція “Анатолія Гриценка, Дмитра Добродомова та Андрія Садового (5,8%).

За даними опитування, якби президентські вибори проходили в найближчу неділю, велика частина українців віддала б свої голоси за Володимира Зеленського (24,2%), Петра Порошенка, (15,1%), Юрія Бойка (15,0%) і Юлію Тимошенко (14,7%).

Інші ж кандидати отримали б меншу підтримку: Анатолій Гриценко – 7,5%, Олег Ляшко – 5,2%, Олександр Вілкул – 3,4%, Руслан Кошулинський – 2,8%, Ігор Смешко – 1,9%, Ілля Ківа – 1,1%, Олександр Шевченко (0,8%).

Відзначимо, опитування проводилося на території України (крім тимчасово окупованих територій) міжнародним дослідницьким центром BURI-Україна (TheBelgium-UkraineResearchInstitute, Бельгія) 24-25 березня 2019 року. Загальна кількість респондентів склало 2012 осіб. Метод опитування – комбіновані інтерв’ю. Ймовірна похибка – 2,2%.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #медведчук, #рабінович, #рейтинг
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: