Тернопільські правоохоронці викрили групу осіб, причетних до секс-індустрії

Опубліковано:
26 Березня, 2019

Діяльність підозрюваних, які організували у Тернополі бізнес із надання секс-послуг, відстежували протягом 10-ти місяців. А започтакувала його 29-ічна уродженка Дніпра. Для роботи найняла 9 дівчат – із Одеси, Херсону, Києва, Дніпра та Волинської області. Адміністратором працювала дівчина з Дніпровської області, а водій був з Тернополя.  

Замовлення приймали по телефону або через інтернет. А ту, з якою хотіли б провести час, клієнти обирали вже на місці. Година секс-послуг вартувала 1000-1500 гривень. Собі повії забирали 50 відсотків прибутку. Із чоловіками дівчата зустрічалися у саунах, готелях ,приватних будинках. За добу обслуговували 5-10 клієнтів.

Справу щодо організованої злочинної групи слідчі передали до суду. Організатор бізнесу разом з адміністратором та водієм постануть перед судом. Їм інкримінували статтю 302 частина 2 ККУ – створення або утримання місць розпусти і звідництво з метою наживи.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сутенер, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: