Організована злочинна група, що займалась сутенерством на Тернопільщині, постане перед судом

Опубліковано:
25 Березня, 2019

Прокуратурою області скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні  щодо організованої злочинної групи, що займалася сутенерством та наданням сексуальних послуг за гроші у м.Тернополі впродовж 10 місяців 2018 року. У січні 2019 незаконну діяльність групи викрили правоохоронці.

Організаторкою бізнесу виявилась 29-літня уродженка Дніпра. З нею співпрацювали водій, адміністратор та кілька повій. Усі замовлення від клієнтів приймалися по телефону чи через інтернет, а вже потім дівчат розвозили до місця призначення – в сауни, готелі, наймане житло.  Зароблені повіями гроші ділили між ними та  посередниками.

Розслідування у кримінальному провадженні завершено. Трьом обвинуваченим інкримінують ч.2 ст.302 КК України (Створення або утримання місць розпусти і звідництво з метою наживи).

Довідково:   стаття інкримінованого злочину передбачає покарання у виді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #проституція, #сутенер, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: