Ольга Шахін отримала «Бурштинову Зірку»

25.03.2019 22:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

У Києві відбулася одна із найпрестижніших подій року серед жіночого бізнес-товариства - третій Міжнародний форум «BusinessWoman2019». Аби налагодити співпрацю, обмінятися досвідом, знайти можливості для розвитку свого бізнесу, поділитися успішними практиками – до столиці з’їхалося близько двох тисяч жінок з 25 країн світу. В рамках форуму найуспішніших бізнес-вумен нагородили Бурштиновими зірками – одну із них отримала тернополянка Ольга Шахін.

null

За словами організаторів, бізнес-форум це консолідація жінок бізнесу, політики та соціальної сфери. Захід вже не перший рік об’єднує людей, які вірять, що Україна має майбутнє і вірять у непересічні можливості української жінки. Робота цьогорічного форуму «BusinessWoman» відбулася за двома секціями: «Політика, міжнародна дипломатія, енергетична безпека» та «Бізнес, економіка та соціальна відповідальність».

null

Форум «BusinessWoman» є дуже очікуваною подією, адже на ньому відбувається вручення почесних нагород. Цього року лише десятеро жінок отримали «Бурштинові Зірки». Таку зірку привезла до Тернополя Ольга Шахін - підприємниця, громадська діячка та меценат.

Як підкреслила організаторка форуму «BusinessWoman2019» Ганна Крисюк, дуже важливо, щоб це були дійсно особливі жінки, і щоб окрім успіхів у бізнесі, номінантка була також громадсько-активною та соціально-відповідальною.

null

«Мене переповнює гордість. Ця нагорода для мене - символ. Символ подяки - усім тим, хто був поруч зі мною на цьому шляху до успіху і визнання. І найголовніше - я хочу, щоб ця «Бурштинова Зірка» була символом для кожної жінки, кожної тернополянки, яка ще вагається або не впевнена у собі: відкиньте усі сумніви, мрійте, поставте мету - і йдіть до неї! У вас все вийде!», - поділилася під час нагородження Ольга Шахін.

null

Про діяльність Ольги Шахін схвально відгукуються не лише в Тернополі.

«Вона яскравий приклад тої жінки, яка дійсно надихає інших звершувати добрі справи. Ольга Шахін своїм прикладом доводить, як важливо бути успішною бізнес-леді, але так само бути соціально-відповідальною, дбати про суспільство», - зазначає Дар’я Мустафіна, голова ГО «Інститут партнерства і сталого розвитку», м. Вінниця.

Голова Правління ГО «Асоціація жінок України «Дія»  Наталія Делієва з м. Одеса каже, що Ольга Шахін - неймовірна жінка. «Такої працьовитості, такої енергії я мало бачила в житті. Я пишаюся цією жінкою. Вона приклад жінки-підприємниці, жінки бізнес-вумен з великої літери», - зазначає Делієва.

null

Тернополянка Ольга Шахін пройшла багаторічний і не легкий шлях свого становлення як підприємця, і зараз її бізнес успішно розвивається. Маючи тепер можливість допомогти у реалізації соціальних проектів у Тернополі – вона це робить. Лише протягом останнього року Ольга Шахін надала підтримку у проведенні близько двох десятків заходів соціального спрямування. Найбільш знаковим став теле-проект «Небайдужі», в рамках якого соціально-благодійна допомога була надана 48 тернополянам. З початку 2019 року розпочав роботу і «Благодійний Фонд Ольги Шахін».

*ІІІ Міжнародний бізнес-форум «BusinessWoman2019» відбувся у місті Києві 23 березня 2019 року - організатором виступив журнал «БізнесWOMAN». 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі