У одній з найпрогресивніших громад Тернопільщини збирають вчителів нового покоління

25.03.2019 08:13   Джерело: БезТабу
Опубліковано : Новини Тернопілля
28 березня 2019 року  у НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст.-ДНЗ с. Великі Гаї» проходитиме Афілійована (не)конференція mini-EdCampVelykiGaji  "Інтеграція, емпатія, командна робота в Новій українській школі". Урочисте відкриття о 10:00, реєстрація 8:30 – 10:00.
 
Чим цікавий рух EdCamp для нас? По-перше, це захід з обміну досвідом для відповідального вчительства, яке прагне кращої якості знань для наших дітей. По-друге, можливість заявити про нашу громаду, її прогрес. По-третє, на захід реєструються вмотивовані люди з усієї України (плануємо більше 150 учасників, більше 20 експертів). Тематику  (не)конференції  визначили в руслі тем Нової української школи. 
 
Про EdCamp
 
1. Найголовніший принцип EdCamp – це свобода! Яку активність  обрати вчителю, на сесію до якого експерта піти, як не пропустити чогось цікавого, залежить від учасника.  Програма міні-EdСampVelykiGaji буде у кожного.
 
2. Надзвичайно важливо, що усі експерти/-ки будуть доступними для консультацій протягом дня та братимуть активну участь у всій програмі міні-EdCampVelykiGaji. 
 
3. Впродовж дня буде багато можливостей для розвитку і нових знайомств, усі сесії проходитимуть у дискусійному форматі! 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: БезТабу  

Коментарі