На Тернопільщині передбачають дощі з мокрим снігом

Опубліковано:
24 Березня, 2019

Цими днями на Тернопільщині суттєво ускладняться погодні умови. Місцями ймовірні дощі з мокрим снігом, – повідомляє обласний гідрометеоцентр. Нічні температурні показники знижуватимуться до мінусових. Відтак на автошляхах може утворюватися ожеледиця, – пише За Збручем.

Загалом в області спостерігатиметься мінлива хмарність з проясненнями, опади ймовірні в денну пору доби, – попереджають в обласному гідрометеоценрі.

«На Тернопільщині вночі переважно обійдеться без опадів, а от вдень ймовірний невеликий дощ. Вітер північно-західний 5 – 10 метрів за секунду. Температура повітря вночі від 1 градуса морозу до 4 тепла. Вдень 8 – 13 градусів вище нуля. 25-го березня буде також хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів. Вдень дощ і мокрий сніг. Вночі та вранці на окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер північно-західний 9 – 14 метрів за секунду».

Метеорологи наголошують: цими днями в області буде прохолодно. Температурні показники вночі коливатимуться від 1 градуса морозу до чотирьох градусів тепла. Вдень передбачають до десяти градусів вище нуля.

Софія Романська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #погода, #прогноз, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: