Злочинець близько трьох кілометрів провіз на багажнику свого авто поліцейського

Опубліковано:
23 Березня, 2019

Злочинця з Миколаївщини 1983 року народження затримали чортківські поліцейські. Інформацію про підозрюваного отримали всі відділи та відділення поліції Тернопільщині. Згодом стало відомо, що схожий автомобіль бачили в Чорткові. Правоохоронці виїхали за вказаною адресою. Та коли водія попросили показати документи, він різко рушив з місця.

Порушник, віткаючи від переслідування, провіз на своєму багажнику поліцейського, а тоді пригальмував, вибіг з автомобіля та почав переховуватися. Оперативники вийшли на слід втікача менш, як за 12 годин. Його затримали.

Чоловік – ромської національності, неодноразово судимий за скоєння майнових злочинів, шахрайств та грабунків як на Миколаївщині, так і на Тернопільщині. Цього разу йому інкримінують крадіжки, шахрайства, а також замах на життя працівника поліції, оскільки правоохоронець отримав тілесні ушкодження.

Давати будь-які покази затриманий відмовляється.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #затримання, #злочинець, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: