Повідомлення про згвалтування на виборчій дільниці – фейк

Опубліковано:
22 Березня, 2019

Інформація про зґвалтування працівниці окружної виборчої комісії у Бердичеві виявилась неправдивою. Поліція перевірила вказане повідомлення і встановила, що воно не відповідає дійсності.

13 березня між двома членами окружної виборчої комісії виник словесний конфлікт на робочому місці.

Про це до поліції повідомила жителька райцентру, 1991 року народження, учасниця інциденту. Жінка розповіла, що близько 15.00 у приміщенні ОВК під час словесної суперечки її образив колега.

Чоловік, як встановили поліцейські, місцевий житель, 1979 року народження. У своїх поясненнях факт конфлікту підтвердив, однак категорично заперечив будь-які інші дії.

Зібрані поліцейськими на місці події, а також у ході опитування членів окружної виборчої комісії свідчення жодних підстав для твердження про вчинення зґвалтування або іншого кримінального правопорушення не мають.

Відтак ГУНП в Житомирській області рекомендує не поширювати неперевірену та недоствірну інформацію, створюючи тим самим штучний резонанс на фейковій події.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #згвалтування, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #фейк
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: