З квітня на телеканалі «Тернопіль1» стартує медіа-школа

22.03.2019 10:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Унікальність дитячої медіа-школи «Тернопіль1» в тому, що діти побачать телебачення зсередини. Навчання проводитимуть в студіях телеканалу з професійними ведучими, редакторами, операторами та режисерами.

Учні медіа-школи під керівництвом викладачів пройдуть шлях від ідеї до готової для ефіру телепрограми. Діти  побачать  роботу телебачення зсередини, і самі стануть його  активними учасниками. На них чекають захоплюючі творчі завдання, робота в кадрі  у студіях телеканалу «Тернопіль1», спілкування з професіоналами своєї справи. Вони здобудуть корисні навички, щоб впевнено поводитись перед камерою, сміливо висловлювати свої думки та оригінально подавати інформацію. Опанують сценічне мовлення та  вдосконалять дикцію. Дізнаються більше про сучасну техніку для відео зйомок та  інструменти відео монтажу.

null

«Викладачі школи – практикуючі спеціалісти, тому буде більше практичних занять, і лише найважливіше з теорії. Під час навчання учні зможуть побачити перші результати – у програмах та рубриках телеканалу «Тернопіль1», - каже головний редактор Марія Пачковська».

Курс навчання в медіа-школі «Тернопіль1» триватиме два місяці. Максимальна кількість учнів в одній групі – 10 чоловік. Стартує навчання вже у квітні.  За детальнішою інформацією телефонуйте: 0981575101.

null

«Запрошуємо талановитих дітей віком від 10 до 16 років, які хочуть спробувати себе у ролі ведучих інформаційних та розважальних програм, побачити як знімають реаліті, навчитись користуватися професійною технікою, до нас на навчання», - каже редактор медіа-школи «Тернопіль1» Людмила Мороз».

Випускники медіа-школи «Тернопіль1» отримають сертифікати та портфоліо своїх відео робіт, а також братимуть участь у зйомках програм телеканалу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі