У Тернополі збереться молодь з 12-ти областей України

20.03.2019 09:43   Джерело: Доба
Опубліковано : Новини Тернопілля

Уже 25-го березня у Тернополі розпочнеться перша з трьох освітніх сесій проекту “Школа молодіжних лідерів громад”, на яку збереться молодь з 12-ти областей України, - пише Доба.

Учасниками проекту є працівники органів місцевого самоврядування об’єднаних громад, які відповідальні за роботу з молоддю, або безпосередньо молодіжні лідери громад.

Протягом 3-х освітніх сесії, кожна з яких складається з 5-ти днів, учасники навчатимуться організовувати та реалізовувати молодіжну політику у своїх громадах, проведуть тренінги та реалізують проекти з молоддю. Фінальною роботою стане підготовка та захист Стратегії розвитку молоді громади, яка стане “дорожньою картою” роботи з молоддю й після завершення навчання повідомляє Громадський простір.

“Особливістю Школи є те, що ми залучили до неї випускників минулорічного проекту у якості менторів. Таким чином відбудеться обмін досвідом та формування певної мережі фахівців, які працюють з молоддю” – коментує Максим Черкашин, керівник ГО “Освітньо-аналітичний центр розвитку громад”.

Загалом учасниками проекту є молодь з об’єднаних громад Хмельницької, Черкаської, Донецької, Одеської, Волинської, Полтавської, Тернопільської, Івано-Франківської, Запорізької, Рівненської, Миколаївської, Кіровоградської областей.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Доба  

Коментарі