Переваги дитячих майданчиків, які встановлює будівельна компанія «Матла»

Опубліковано:
19 Березня, 2019

Сучасні дитячі майданчики встановлюють у Тернополя біля новобудов компанії “Матла”. Тут кажуть, облаштовують ігрові зони згідно з європейським зразком. Майданчики застеляють газоном рулонного типу, а самі гойдаки та гірки немають гострих кутів та є безпечними для дітей.

null

– Трава, яка є на дитячих майданчиках, є не жорсткою і не занадто м’якою, а досить-таки щільною, що дуже зручно навіть якщо ходити босоніж. Такі майданчики ми почали ставити у Тернополі одними з перших, — розповідає директор будівельної компанії «Матла» Андрій Матла. – Ще однією нашою перевагою є те, що всі заїзди і тротуари викладені бруківкою. Це екологічно й основне – не шкодить нашому здоров’ю. Адже всі ми знаємо, як при +28—30°С чути запах асфальту і як важко тоді дихати. Бруківка таких проблем не створює.

Також на території дитячих майданчиків є освітлення, зелені насадження, а територія обгороджена. Таким чином ці майданчики є більш безпечними і затишними для дітей.

Досвід будівництва таких майданчиків у будівельній компанії “Матла” перейняли з Європи. Наголошують, подібні дитячі майданчики біля новобудов з’являються у кількох мікрорайонах міста. Зокрема, на вулиці Тролейбусній, Сахарова, Київській.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #будинок, #дитина, #майданчик, #матла, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: