Відтепер виготовити закордонний паспорт та ID–картку тернополяни можуть у ЦНАПі

Опубліковано:
18 Березня, 2019

Днями у тернопільському Центрі надання адміністративних послуг відбулося відкриття окремого відділу, у якому спеціалісти надаватимуть жителям міста нову адміністративну послугу – оформлення та видача паспортів.

Зокрема, відтепер у ЦНАПі тернополяни зможуть оформити та отримати паспорт громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм (біометричні паспорти) та паспорт громадянина України з безконтактним електронним носієм (ID-картка).

«Відкриття такого відділу позитивно вплине на якість надання послуг та забезпечить комфорт для жителів міста, адже значними перевагами для тернополян є те, що офіс ЦНАПу знаходиться у центральній частині міста, який працює шість днів на тиждень, а в окремі дні – до 20.00 год. Окрім того, тут є можливість записатися на виготовлення документів онлайн з отриманням конкретної дати та часу наступного відвідування Центру, – переконаний міський голова Сергій Надал. – А для максимальної зручності жителів міста, нами заплановано також перенесення якомога більшої кількості послуг, що надаються органами місцевого самоврядування,  у ЦНАП».

Станом на сьогодні тернопільський ЦНАП надає понад 240 адміністративних та неадміністративних послуг.

До слова, кошти на технічне обладнання та облаштування п’яти робочих станцій щодо надання паспортних послуг були виділені з міського бюджету наприкінці 2018 року. Після чого спеціалістами Тернопільського міського відділу ДМС України в Тернопільській області були проведені теоретичні та практичні навчання адміністраторів з питань надання послуг з прийому та видачі паспортних документів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #паспорт, #тернопіль, #тернопільські новини, #ЦНАП
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: