Тернополянка у складі жіночої збірної з біатлону здобула «бронзу» на чемпіонаті світу

17.03.2019 17:13   Джерело: Реально
Опубліковано : Новини Тернопілля

Тернополянка Анастасія Меркушина рада третьому місцю жіночої команди в естафеті на чемпіонаті світу. Українка задоволена своєю стріляниною і ходом, - пише Реально.

«Сьогодні, думаю, можу бути собою повністю задоволена. На стрільбі взагалі все виходило. Звичайно, мені хотілося, і ми планували, щоб на цьому чемпіонаті розігнатися і свої кращі показники мати на двох естафетах ».

«Слава Богу, все вийшло саме так, як планували. І лижі, і самопочуття сьогодні дозволяли боротися і триматися за лідерами. Навіть коли Ліза Віттоцці мене обійшла, я трохи вчепилася за нею, і потім далеко не відпустила. Вважаю, що це непогано », – цитує Настю Biathlon.com.ua.

 

Також Меркушина подякувала всім уболівальникам, які продовжували вірити в команду, незважаючи на погані результати протягом сезону.

«Спасибі всім, хто нас підтримував, вірив у нас протягом сезону, незважаючи на невдачі. Вибачте, що місцями в цьому році не все виходило і не завжди ми даруємо позитивні емоції. Але ваша моральна підтримка сьогодні допомогла нам домогтися цього успіху ».

Нагадаємо, що Меркушина стала єдиною представницею жіночої збірної України в мас-старті, який відбудеться завтра, 17 березня. Початок гонки о 14:15 за київським часом.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Реально  

Коментарі