На чемпіонаті світу тернопільські біатлоністи ледь не створили гучну сенсацію

Опубліковано:
16 Березня, 2019

На Чемпіонаті світу з біатлону у шведському Остерсунді відбувся одиночний мікст. За збірну України у цій гонці виступали двоє вихованців тернопільського біатлону – Анастасія Меркушина і Дмитро Підручний, – пише ПроТе.

Настя на першому етапі була просто бездоганною – хороша швидкість і два рубежі без промахів. Це дозволило їй передати естафету третьою. А Дмитро Підручний довів, що недарма тепер є чемпіоном світу. Наш біатлоніст також закрив усі мішені і продемонстрував відмінну швидкість.

На свій заключний етап Меркушина пішла першою. Напевно вантаж лідерства став для 24-річної тернополянки не підйомним. П’ять додаткових патронів і наша команда лише на сьомому місці. Підручний же свій етап знову відпрацював бездоганно і відіграв дві позиції. Хоча до медалей наші так і не дотягнули, але на останньому колі Дмитрові вдалося обігнати росіян. Дрібниця, а приємно.

Як приємно і те, що вихованці тернопільського біатлону на рівних змагаються із визнаними зірками цього виду спорту. Перемогли ж у гонці норвежці.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #змагання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: