Тернополянам пропонують роботу із зарплатою 20 тис гривень

Опубліковано:
16 Березня, 2019

Комунальному підприємству «Тернопільелектротранс» потрібні водії тролейбуса. Досвід роботи чи спеціальна освіта непотрібні. А середня заробітна плата становитиме – 15 тисяч гривень.

Пані Ольга Лема працює водієм тролейбуса 43 роки. Вона працює через день: з 6 ранку до 18 вечора, це з двогодинною перервою. Жінка розповідає, ймовірно саме графік стає причиною, чому водії відмовляються йти сюди працювати. Ще одна причина, каже пані Ольга, люди виїжджають закордон.

«В мою службу потрібні водії тролейбуса і кондуктори. Зараз є 88 водіїв, але щоб ми спокійно закривали лінію потрібно 126 водіїв», – розповідає телеканалу “Тернопіль 1” начальник служби руху КП “Тернопільелектротранс» Наталія Балацька.

Тож у КП відкрили більше 30 вакансій на місце водія. Готові взяти без досвіду роботу, водійських прав та освіти. Кажуть, усього навчать на спеціальних курсах. Єдина умова – вік, йдеться в сюжеті Тернопіль1.

«Водієм можемо взяти особу не молодшу 21 року. А все інше залежить від людини. Має бути витривалість, треба рано вставати. Адже якщо людина звикла довго спати, то у нас треба вставати рано”, – додає Наталія Балацька.

Робочий графік пропонують різний. Одні водії працюють через день, у інших – 5 днів робочих та два вихідних. Різними можуть бути і робочі години. Оплату праці пропонують від від 8 до 20 тисяч гривень.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вакансія, #водій, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #робота, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: