Презентація бізнес-курсу MESH відбулася для студентів ТНПУ

Опубліковано:
16 Березня, 2019

13 березня 2019 року у Тернопільському національному педагогічному університеті імені В.Гнатюка відбулася презентація бізнес-курсу MESH у рамках старту цієї програми у Тернополі. Днем раніше відкриту лекцію №1 вже прослухали більше 120 студентів Тернопільського національного економічного університету. Як розповіли засновники курсу, успішні підприємці та меценати Тарас та Ірина Демкури, MESH – це безкоштовний практико-орієнтований навчальний бізнес-інтенсив, спрямований на формування навичок підприємництва у молоді.

Захід відкрила Галина Фальфушинська, доктор біологічних наук, доцент, проектор з наукової роботи та міжнародного співробітництва ТНПУ, повідомивши, що «цей курс – це не є суха теорія. Це практичні навички, які дадуть можливість знайти місце під сонцем кожному».

null

Координаторка MESH Наталя Волощук подякувала представникам ректорату, що підтримали ідею проведення курсу, та презентувала його структуру.

Нагадаємо, що курс включає 8 лекцій (1 лекція щотижня) на різні бізнес-теми за участі теоретиків та практиків, практичні поради підприємців, тренерів та експертів у різних сферах, лекції, дискусії, мозкові штурми, нетворкінг-вечори, нові зустрічі з однодумцями і безліч нових ідей та навичок. Після проходження навчального курсу на слухачів чекає завдання – створити в групах однодумців ідею свого стартапу та представити її на фінальному занятті, яке на завершення оцінюватиме експертне журі. Переможців буде нагороджено грошовими преміями, а також всі учасники отримають відповідні сертифікати. 

У рамках першої вступної лекції «Тренди бізнесу в поведінковій економіці» виступила Ірина Зварич, кандидат економічних наук, доцент, докторант кафедри міжнародної економіки ТНЕУ, розповівши про важливість та актуальність інклюзивної циркулярної економіки. 

Великий інтерес до свого виступу викликав Тарас Демкура, кандидат економічних наук, віце-президент з питань регіонального розвитку Міжнародної торгової палати (ІСС Ukraine), підприємець, меценат, який розповів про світові тренди часу та їх вплив на наш вибір. Тарас Володимирович на своєму прикладі продемонстрував, як можна змінити своє життя, просто змінивши мислення. 

«Соціально орієнтовний бізнес є вкрай важливим для мене питанням. Я вважаю підтримку молоді – це інвестиції у майбутнє країни. Саме тому минулого року нами було прийнято рішення створити умови для реалізації потенціалу молодого покоління, щоб вони відчували, що у них є майбутнє в Україні. Результатом цього стало створення бізнес-курсу «MESH», – зауважив пан Тарас.

null

Спікери курсу, а це – високопрофесійні спеціалісти, науковці, бізнесмени та практики зі всієї України, навчатимуть студентів основам маркетингу та підприємницької культури, інструментам персонального брендингу, навичкам ефективного управління бюджетом, мистецтву он-лайн та оф-лайн комунікації.

Уже наступного тижня лекцію «З чого почати створення власної справи?» проведуть Руслан Савчишин, засновник компанії MagneticOne та групи ІТ-компаній MagneticOneGroup, засновник Благодійного Фонду MagneticOne.Org, співзасновник компанії Yaware, співзасновник та член наглядової ради Асоціації роботехніки України та TAIT – Тернопільської асоціації ІТ; Роман Рудий, молодий та амбітний підприємець, особистий приклад якого надихає; Ігор Костюк, депутат Тернопільської міської ради (член комісії з питань бюджету та фінансів), куратор тренінгового центру X-team. 

Третю лекцію на тему «Навички персонального брендингу» анонсувала Олександра Струмчинська, спеціаліст з 4-річним досвідом роботи в сфері SMM, засновниця SMM-школи у Тернополі.

null

***Про мистецтво продажу та психологію покупця/продавця студенти дізнаються на четвертій лекції, яку анонсували Ірина Орап, професор кафедри психології ТНПУ ім. Володимира Гнатюка, доктор психологічних наук, практичний психолог, керівник науково-дослідного центру «Сучасна дитина», та Андрій Шкільний, розробник власної матриці успішного бізнесу, займається створенням спільнот однодумців з вивчення гнучких методологій менеджменту і мотивації. 

Про важливість мовленнєвого аспекту у бізнесі слухачі матимуть змогу дізнатися на сьомій лекції, про яку розповіла Любов Струганець, знаний в Україні науковець в царині української філології, яка розвиває і досліджує корпоративну культуру у бізнес середовищі. 

null

Більш детально з програмою курсу можна ознайомитися на сайті http://mesh.com.ua. Тут же можна зареєструватися на бізнес-курс MESH.

А вже завтра, 14 березня, команда бізнес-курс MESHпроведе презентацію у ТернопільськомуНаціональномуТехнічномуУніверситеті.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #MESH, #наталя волощук, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #освіт, #проект, #Тарас Демкура, #тернопіль, #тернопільські новини, #університет
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: