Поліція шукає агітаторів, яким заплатили по 250 гривень

Опубліковано:
13 Березня, 2019
На Тернопільщині шукають агітаторів, які хвалились на камеру, що отримують по 250 гривень. Поліціянти дізнались про це на одному із тернопільських сайтів. Йшлось про те, що у двох селах Зборівського району невідомі особи розповсюджують агітаційні листівки одного із кандидатів в Президенти, – пише Доба.

 
Також вони пропонують людям заповнити анкети, у яких  потрібно зазначити анкетні та паспортні дані виборців. У публікації також йдеться, що поза камерою агітатори начебто розповіли, що їм за чотири анкети платять 200-250 гривень.
 
— Правоохоронці виїхали у дані населені пункти та поспілкувалися з місцевими жителями. Люди підтвердили, що селом ходили двоє незнайомих хлопців, які роздавали агітаційні матеріали одного із кандидатів в Президенти. Проте, як вказали селяни, ніяких анкет їм не пропонували заповнювати. Поліцейські встановлюють осіб, котрі, як зазначалося у  матеріалі, займалися агітацією та отримували гроші за заповнення анкет виборцями, — повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.
 
Поліцейські внесли інформацію в Журнал єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події.  Триває перевірка.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #агітатор, #винагорода, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #розшук, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: