Тернопільська стилістка спростувала 5 міфів про те, що не варто одягати жінкам за 20

Опубліковано:
13 Березня, 2019

Тернопільська стилістка Юлія Остапчук спростувала кілька міфів про те, що пасує жінкам після 20 років. Чи варто підбирати сумочку під взуття, чи додає коричневий віку та чи можна одягатись яскраво, якщо вам вже не 18… Відповіді на ці питання дала Юлія Остапчук на сторінці у Фейсбуці, – пише Доба.

— Недавно в одного блогера (не з індустії моди) я прочитала пост про те, що не варто носити жінкам «за 20», та взагалі, як не можна комбінувати речі. Я категорично не згідна з цим постом! Тому, якщо хтось досі думає так, як вона, розвінчую ваші міфи.

Міф 1 Коричневий додає віку. Відразу питання: який саме коричневий? Світлий, темний, холодний коричневий, теплий коричневий. Який коричневий додає віку? Коричневий буває різним, згідна з тим, що його потрібно правильно підібрати. А цього сезону коричневий, як ніколи модний. Тому носіть його і будьте стильними.

Міф 2 Якщо образ в чорно-білому кольорі, потрібно додати третій колір. Для чого? Чорно-біла гамма – це класика, яка може існувати самостійно і виглядати неймовірно красиво. Особливо, якщо це одяг незвичайного крою.

Міф 3 Ніколи не підбирайте сумочку під взуття. Та запросто! Чомусь колись це правило нікого не напрягало, а тепер це неможна. Звичайно, сьогодні модні тенденції не вимагають єдності сумки і взуття, але, якщо вам так подобається, тоді – будь-ласка. Це зовсім не робить образ старомодним.

Міф 4 Скажіть «ні» неоновим кольорам, якщо вам – більше 20-ти. І знову ж таки, неонові кольори – це модний тренд і, якщо жінка, якій вже за 20, хоче додати цей елемент до свого гардеробу – супер! Просто вірним рішенням буде «посунути» його від обличчя: вдягнути спідницю, взуття чи взяти сумочку неонового кольору.

Міф 5 На руці, де є обручка чи заручальне колечко – жодних перстнів. Якщо колечка поєднуються стилем і пасують до образа, то чому ні? Варто просто вдало все скомпонувати, і завдяки цьому образ може стати більш стильним.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #мода, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #стиль, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: