У спільноті тільки жінки – говорять «культурно про» різне у Тернополі

Опубліковано:
12 Березня, 2019

Говорити на різні цікаві теми відверто та щиро разом зі знайомими і з тими, хто зацікавився, вирішили тернополянки Оксана Ратушняк та Юлія Остапчук. Свою ідею подають, створивши сторінку у соціальній мережі – “Культурно про”. Перша зустріч вже відбулась. Говорили про стандарти та шаблони.

Чому саме такий формат вибрали організатори? Оксана Ратушняк: “Ми часто спілкуємося на інтелектуальні теми і подумали, що було би цікаво почути думки інших жінок та розділити їх бачення. Такий формат зустрічей створений не для того, щоб навчати, а власне ділитися своїм досвідом, переживаннями та думками, адже у кожної жінки свій досвід. Ми дискутуємо, щоб зрозуміти, які ж ми насправді. На першій зустрічі ми говорили про щастя бути собою справжньою, про те, як можна вийти за рамки шаблонності і чого можна досягти в результаті.”

null

Юлія Остапчук: “Ми підготували цикл цікавих зустрічей, на яких кожна жінка зможе висловити свою думку та бути почутою. Ми не хочемо повчати та нав’язувати свої переконання, а хочемо почути різні думки і позиції. Зробити висновки для себе та в результаті стати кращою версією себе. Найчастіше життєві клопоти та важливі справи забирають увесь наш час. Ми завжди поспішаємо. Все відкладаємо «на потім». Та інколи хочеться поспілкуватися з однодумцями в теплій неофіційній атмосфері.”

null

Досвід цих активних жінок переконує – для того, щоби реалізовувати свої ідеї і змінювати світ навколо себе на краще, достатньо бажання та кола однодумців.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Оспатчук, #ратушняк, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: