Наливайченко у Тернополі: «Створення нових робочих місць має стати пріоритетом майбутнього президента»

12.03.2019 15:34   Джерело: Тернопіль1
Опубліковано : Новини Тернопілля

Лідер Руху «Справедливість», кандидат у президенти України Валентин Наливайченко у програмі «В об’єктиві» на місцевому телеканалі «Тернопіль1» поділився враженнями від поїздки на Тернопільсщину і розповів про те, що найбільше запитують люди на зустрічах з кандидатом у президенти.

Політик зауважив, що був вражений, наскільки люди хочуть і вміють працювати на рідній землі.

«День почався з того, що відвідали одне з тернопільських підприємств – завод GazoBET. Зустрівся з його робітниками, інженерами і був вражений, наскільки люди хочуть і вміють працювати на рідній землі. Настав уже час підтримати наших людей праці, українські підприємства, нарешті створити такі умови, як у європейських країнах. Створення нових робочих місць, і в цьому мене черговий раз переконує Тернопільщина, має стати пріоритетом майбутнього президента. Адже так ми можемо відновити життя на рідній землі, щоб тут створювалися сім’ї, щоб люди отримали шанс працювати і заробляти, самореалізовуватися. Це для мене нині найбільше враження від роботи тут, у Тернополі та області», - сказав Валентин Наливайченко.

null

 

null

Кандидат у президенти розповів про настрої, які панують серед людей напередодні виборів.

«Більшість людей по всій країні чекають і дуже хочуть нарешті виходу з економічної кризи, вимагають, щоб змінилася влада, з’явилася справедливість, гідні умови життя. Щоб нарешті прийшла влада, яка буде служити людям і вирішувати їхні питання», - сказав він.

Валентин Наливайченко підкреслив, що нині питання однакові для всіх українців, незалежно від того, на сході вони живуть чи на заході: високі тарифи, зростання цін, невпененість у завтрашньому дні і найголовніше – корупція, несправедливість, відсутність судів, соціального забезпечення, дешевих ліків.

null

«Найбільше, що заважає розвитку українців, - бідність і відсутність перспектив і гарантій жити й гідно заробляти на рідній землі. Ось ці питання, з якими люди звертаються до мене. І на всі є відповідь у моїй президентській програмі дій відновлення української економіки. Я переконаний, що ми можемо перезапустити двигун української економіки, запустивши роботу оборонного комплексу, зупинивши розкрадання і жорстко навівши порядок. Я як президент буду ініціювати національну програму звільнення від оподаткування кожного новоствореного підприємства в Україні. Особливі пільги ми будемо надавати тим екологічно чистим підприємствам-виробництвам, які залучатимуть європейські технології. Завдання нового президента і уряду – розширювати ринки і буквально носити роботодавців на руках», - зазначив кандидат у президенти.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопіль1  

Коментарі