Наливайченко ініціює ухвалення закону про пільгове розмитнення

11.03.2019 17:23   Джерело: Справедливість
Опубліковано : Новини Тернопілля

Лідер Руху «Справедливість», кандидат у президенти Валентин Наливайченко наполягає на необхідності ухвалення нового закону, який би здешевив та спростив процедуру розмитнення.

Про це він заявив під час зустрічі із виборцями у Львові.

Наливайченко зауважив, що автомобіль вже давно перестав бути розкішшю. Для багатьох українців, особливо для представників малого та середнього бізнесу, це засіб виживання.

Політик наголосив на тому, що держава вкотре обманула людей, встановивши по суті драконівські умови розмитнення, які не по кишені більшості українців.   

«Автомобілістам потрібна не подачка від держави у вигляді трьох місяців так званого пільгового періоду на розмитнення. Розмитнення має бути доступним, а не як зараз 200-500% від вартості вживаного автомобіля. Щоб кожна українська сім’я могла дозволити собі автомобіль!» — наголосив лідер Руху «Справедливість».

Він також висловився за запровадження дешевих кредитів для малого та середнього підприємництва: «Це допоможе не тільки втримати малий та середній бізнес на плаву, але й дасть можливість розвиватись».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Справедливість  

Коментарі