Київ накрив потужний буревій: оголошений II рівень небезпеки

Опубліковано:
11 Березня, 2019

Київ накрив шквальний вітер, пориви вітру 25-30 м/с очікуються в столиці до кінця доби 11 березня, в зв’язку з чим оголошено II (помаранчевий) рівень небезпеки, повідомляє Укргідрометцентр.

Управління з питань цивільного захисту Київської міської державної адміністрації закликало жителів міста бути обережними та дотримуватися основних рекомендацій під час потужного вітру. 

У КМДА рекомендують при падінні дерев або гілок, при травмуванні людей і т.ін. негайно інформувати екстрені служби за телефонами: 101 або 103.

 

Нагадаємо, 11 березня по всій території країни очікується сильний вітер 15-20 м/с, а в західних областях (в Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській та Тернопільській) 29-34 м/с (II рівень небезпеки, помаранчевий).

При цьому негода вже накоїла чимало лиха в столиці: в центрі столиці, на вулиці Мазепи, 10 повалене вітром дерево впало на припарковане Infiniti. Ще один інцидент стався у київському передмісті – Коцюбинському: там старе дерево завалилося прямо на трасу. Шлях був перегороджений стовбуром, який впав, при цьому постраждав припаркований ВАЗ.

Відео можна переглянути ТУТ.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #буревій, #київ, #погода
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: