Тернополянин Микола Шот став Заслуженим журналістом України

Опубліковано:
11 Березня, 2019

Тернополянин Микола Шот став Заслуженим журналістом України. Талановиту людину з багаторічним досвідом роботи, відзначили у Шевченкове свято. З вагомою нагородою привітала Миколу Шота у Facebook відома тернопільська журналістка Людмила Островська:     

– Сьогодні (9 березня – авт.) на велелюдді Шевченкового свята одержав високу Державну відзнаку – почесне звання Заслужений журналіст України наш великий і чудовий друг, колега Микола Шот.Ми були присутні на хвилині слави нашого фотомитця, письменника, журналіста. У добірному товаристві свято з нагоди Дня народження Кобзаря і з нагоди пошанування державою праці близької людини, з якою ми спілкуємося щоденно. Втішені! Бажаємо нових нагород!І, дай Боже, Миколо, ще довго перти того плуга творчості, засівати добротним зерном розумного,вічного одвічну ниву журналістики.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #звання, #Микола Шот, #нагорода, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: