У Тернополі на благодійному Віденському балу зібрали гроші для онкохворих дітей

Опубліковано:
11 Березня, 2019

У Тернополі 9 березня відбувся IV Благодійний Віденський бал. Провели його у ресторані «Garden Holl». Перед гостями заходу виступили співочі і танцювальні колективи. Традиційно, чоловіки у костюмах, а жінки у розкішних вечірніх сукнях вальсували разом з професійними танцівниками, які їх навчали основ вальсу. Організували Віденський бал журнал «CITY LIFE».

null

Фото: Катерина Богуславська

 

null

Фото: Катерина Богуславська

На святковому вечорі збирали гроші для лікування онкохворих діток, а саме, щоб придбати інфузомат велюметричний, який буде передано у гематологічне відділення Тернопільської дитячої комунальної лікарні. Зокрема, на закупівлю медичного обладнання зібрали гроші за вхідні квитки на бал, а також кошти виручені з продажу лотів. Серед лотів, які купували гості балу, були: годинник, картини, путівки на відпочинок до інших країн. Особливу увагу привернув лот – статуетка у вигляді жирафи з Індонезії, яку на аукціон до Тернополя передав відомий український телеведучий програми «Світ навиворіт» Дмитро Комаров.  Він записав відеозвернення до учасників Віденського балу у Тернополі, яке їм продемонстрували на великому екрані:

«Я беру участь у благодійному аукціоні, який організовує журнал «CITY LIFE» на Віденському балу у Тернополі. Мій лот на благодійний аукціон – це статуетка жирафи, яку я привіз з Індонезії. Жирафа – це символ благородності, і кожен з нас, по можливості, повинен бути благородним і допомагати тим, хто цього потребує, і, особливо, дітям. Всі гроші, виручені на аукціоні, підуть на закупівлю обладнання для онкохворих дітей. Тому, заздалегідь, низький уклін тим, хто братиме участь в цій акції і підтримає діток. Велике спасибі. Добро повернеться!», – каже Дмитро Комаров.    

null

 

null

Також під час Віденського балу обирали три кращих танцювальні пари. Їм вручили корони, квіти і подарунки. Підтримала благодійний захід славетна тернопільська пивоварня «Опілля». Зокрема, подарунки від «Опілля» вручили парам, яких під час балу за танці журі оцінили найвище. Представники «Опілля» кажуть, для них честь долучитися до такої доброї справи – підтримати благодійний захід і, зокрема, хворих   дітей, які надзвичайно потребують допомоги і опіки.

null

Фото: Катерина Богуславська

 

null

Фото: Катерина Богуславська

 

null

Фото: Катерина Богуславська

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #благодійність, #віденський бал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: