Врятувати Максимка неможливо, але його мама просить полегшити страждання

11.03.2019 07:43   Джерело: Доба
Опубліковано : Новини Тернопілля
Діана Чайковська просить допомоги полегшити страждання її сина Максимка. Хлопчик має рідкісну хворобу, вилікувати його неможливо. Зараз дитина харчується через зонд, для нього потрібне спеціальне харчування, - пише Доба
 
До трьох з половиною років Максимко ріс здоровою дитиною. Після запалення вуха в нього почались приступи. Тоді думали, що в хлопчика епілепсія. Його возили на обстеження в Польщу, Туреччину і Китай. Згодом з’ясувалось, що вилікувати Максимка неможливо. Стан хлопчика постійно погіршувався: спершу були часті приступи, згодом хлопчик перестав ходити, говорити, рухатись і їсти. Зараз він ні на що не реагує. Годують його через зонд. 
 
— Ми не збираємо грошей на лікування, бо вилікувати неможливо, але хочемо принаймні полегшити його страждання. Хочу придбати йому ванночку, бо кілька місяців його навіть покупати нормально не могли. Харчується син через зонд, йому потрібне спеціальне пептидне харчування. Одна баночка коштує 600-700 гривень, — каже мама хлопчика Діана Чайковська. 
 
Жінка каже, що до певного часу сама справлялась з поточними витратами, але зараз пережила операцію, тому з’явились борги.  Діана говорить, що частково ліками забезпечує держава, але дорогі препарати треба купувати самостійно. Деякі з них коштують більше тисячі гривень. Самостійно впоратись із цим жінка не може, тому просить небайдужих підтримати її. 
 
— Це можуть бути не тільки кошти, бо в нас є й поточні потреби, тому якщо хтось хоче придбати харчування, ванночку чи інші речі, ми будемо дуже вдячні, — говорить Діана Чайковська. 
 
Сім'я буде вдячна за будь-яку допомогу. 
Номер 5168742701428264
Чайковська Діана Олегівна.
098 710 60 63


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Доба  

Коментарі