Вийшов за «Законом Савченко»: зловмисник намагався згвалтувати маленьку дівчинку

Опубліковано:
10 Березня, 2019

Близько 13.30 учора, дев’ятого березня, у Здолбунові раніше судимий за статеві злочини зловмисник напав на 11-річну дівчинку та намагався вчинити з нею розпусні дії. 

На крик дитини із квартири, у коридор вибігла мама дівчинки, а зловмисник утік. Працівники кримінальної поліції Здолбунівського відділення поліції завдяки камерам відеоспостереження встановили особу зловмисика. Ним виявився раніше судимий за статеві злочини відносно неповнолітніх 32-річний місцевий житель. 

Його розшукали неподалік місцем проживання та помістили до ізолятора тимчасового тримання у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. 

Відомо, що у 2013 році обвинуваченого у трьох аналогічних злочинах засудили до п’яти років позбавлення волі. Тоді правоохоронці за результатами обшуку в його квартирі вилучили особистий комп’ютер, де виявили відео порнографічного змісту за участі дітей. 

У 2016 році за зразкову поведінку та відповідно до «Закону Савченко» зловмисник вийшов на волю. 

Сьогодні слідчі Здолбунівського відділення поліції повідомили йому про підозру за частиною 2 статті 156 Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі від п’яти до восьми років.

Із дівчинкою нині працюють психологи та працівники ювенальної поліції. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дитина, #насилля
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: