Тернопіль оголосив тендер на закупівлю 100 автобусів

Опубліковано:
9 Березня, 2019

Комунальне підприємство Тернопільської міської ради «Тернопільелектротранс» оголосило тендер на закупівлю 100 автобусів.

Про це йдеться на сайті публічних закупівель ProZorro, передає «Тернопільська область онлайн».

Наразі в системі опубліковано дві пропозиції – на 95 та 65 млн гривень. За ці кошти місто планує придбати 100 автобусів. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій призначено на 10 квітня, а вже 16 травня відбудеться аукціон.

Згідно із тендером, комунальне підприємство планує закупити низькопідлогові автобуси, призначені для перевезення пасажирів на міських маршрутах.  Автобуси купуватимуть такі, що вже були у користуванні, але не в Україні із двигуном Євро 5.  При цьому рік випуску машини має бути не раніше за 2007.

Автобуси мають бути розмитнені та взяті на облік. Оплата здійснюється після поставки із відстрочкою першого платежу на 60 календарних днів, а  надалі  – щомісячно однаковими частинами протягом 60  місяців.

Переможець тендеру має поставити автобуси до 31 жовтня 2019 року.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автобус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тендер, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: