Бізнес-курс «MESH» стартує у Тернополі

09.03.2019 10:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Маєш власну ідею і хочеш її реалізувати? Прагнеш дізнатися про основні навички підприємництва і монетизовувати свою справу? Цікавлять сучасні бізнес-тренди в економіці? Як вибрати власну  бізнес-ідею і чи буде вона мати попит? Тоді ми шукаємо саме тебе.

null

- Березня 2019 р. у Тернополі розпочинається набір учасників на бізнес-курс «Mesh», який навчатиме прогресивну молодь:

- основам маркетингу, формуванню підприємницької культури;

- інструментам персонального брендингу;

- навичкам ефективного управління бюджетом;

- мистецтву онлайн та офлайн комунікації;

- порадам щодо створення власного стартапу під керівництвом менторів;

Структура курсу вміщуватиме 8 лекцій (1 лекція щотижня), серед яких кожного заняття будуть  організовані виступи теоретиків та практиків різних бізнес-тем. Саме тому, головний лозунг «Mesh» – «Місце, де теорія і практика розмовляють єдиною мовою».

На тебе чекають практичні поради підприємців, тренерів та експертів у різних сферах, лекції, дискусії, брейншторми, нетворкінг-вечори, нові зустрічі з однодумцями і безліч нових ідей та навичок!

Після проходження навчального курсу на слухачів чекає завдання – створити в групах однодумців ідею свого стартапу та представити її на фінальному занятті, яке по завершенню оцінюватиме експертне журі. Переможців буде нагороджено грошовими преміями, а також всі учасники отримають відповідні сертифікати.

Засновники курсу – Тарас та Ірина Демкура – відомі підприємці та меценати запевняють, що для ведення успішної справи дуже важливо мати комплекс навичок підприємливості і молодь повинна це розвивати в собі.

Партнер-співзасновник бізнес-курс «Mesh» у м. Тернопіль – Тернопільський національний економічний університет

Партнери  курсу – Тернопільський національний педагогічний університет імені  Володимира Гнатюка; Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя.

Участь безкоштовна!

Приходь 12 березня у Тернопільський національний економічний університет   на презентацію курсу за адресою: м. Тернопіль, вул. Львівська, 11;

13  березня у Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира   Гнатюка  на презентацію курсу за адресою: м. Тернопіль, вул. Максима Кривоноса, 2;

14  березня у Тернопільський національний технічний  університет імені  Івана Пулюя  на презентацію курсу за адресою: м. Тернопіль, вул. Руська, 56. 

Після цього відбудеться реєстрація учасників і на основі конкурсного відбору буде обрано найкращих слухачів.

Маєш ідеї – сміливо заявляй про себе і долучайся до курсу «Mesh»

За деталями звертайся до координаторки курсу – Наталі Волощук за контактним номером або ж за електронною скринькою: + 3 8 (097) 20 95 974; voloshchyk_n@ukr.net;   

координатори від ТНЕУ: кандидат економічних наук, доцент, заступник директора ННІМЕВ ім. Б.Д.Гаврилишина – Роман Зварич:   + 3 8 (096)  551 30 00; студентка 4-го курсу ТНЕУ – Зоряна Юзвін: + 3 8 (098) 602 00 19;

координатор від ТНПУ ім.  В. Гнатюка – Чорній Анастасія   –  проектний менеджер, асистент кафедри романо-германської філології ТНПУ ім. В.Гнатюка, за контактним номером: + 3 8 (067) 731 09 48;

координатор від ТНТУ ім.  Івана Пулюя – Фалович Володимир Андрійович – доктор економічних наук, завідувач кафедри промислового маркетингу ТНТУ імені Івана Пулюя за контактним номером: + 3 8 (067) 735 74 84.

Деталі: http://mesh.com.ua/.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі