У Тернополі шесторо людей постраждали в ДТП (Відео)

Опубліковано:
8 Березня, 2019

Три дорожньо-транспортних пригоди трапились в ніч з шостого на сьоме березня у Тернополі та області. У них шестеро людей потерпіли. Напередодні, на вулиці Бродівська водій автомобіля ЗАЗ на пішохідному переході наїхав та збив сорокарічного чоловіка, – мешканця Тернополя, а саме вулиці Березова. Як розповідають медики швидкої допомоги, у потерпілого забої та травми середньої важкості, його госпіталізували у першу міську лікарню.

Вже о 22-і годині на вулиці Текстильній ще одна аварія. На пішохідному переході збили двадцятирічного хлопця. Хлопця госпіталізували в обласну університетську лікарню з забоями та травмами середньої важкості. І у Кренемецькому районі близько третьої години ночі двадцятирічний водій не справився з керуванням, автівка перекинулась. Потерпів сам водій та три його пасажирки – дівчата 16-ти,17-ти та 18-ти років. Усі вони з травмами середньої важкості та забоями госпіталізовані до Кременецької районної лікарні. Загалом за добу, що минула медики 356 разів виїжджали на виклики та госпіталізували дев’яносто п’ять пацієнтів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автопригода, #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: